nyelvtanulás online


Sokat gondolkoztam azon, hogyan tudnék segíteni a nyelvtanulók egyre népesebb táborának egy kicsi zalai faluból, ahol még a madár sem jár és ettől olyan csodálatos. Jó, hogy van ez az Internet nevű dolog, ahol nincs távolság Kiscsehi és Párizs között. A tudást és a lelkesedést kábelek és mindenféle közvetítő eszközök juttatják el a világ legkülönbözőbb pontjára.
Mivel 20 éve nyelvtanítással foglalkozom, alapítottam egy online nyelviskolát, ahol Skype segítségével a hét ill. a nap bármely szakában összekapcsolódik diák és tanár és már kezdődhet is a tanulás-tanítás. Immáron 3 éve tanítok így, és nyugodtan mondhatom, hogy nincs egyszerűbb és költséghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak. Nem kell kötött idejű tanfolyamokat látogatni, mások tudásszintjéhez igazodni.
Kolléganőmmel és barátnőmmel, aki angol anyanyelvű, segítjük a nyelvvizsgára készülőket. Taniával igazán lehet gyakorolni a folyamatos angol nyelvű társalgást, lévén, hogy csak keveset beszél magyarul.
Örömmel jelentem, hogy elindult hírlevél szolgáltatásunk, ahol megannyi újdonság várja a feliratkozókat.
Olvashatsz például érdekességeket a célországokról, értesülhetsz nyelvvizsgákkal kapcsolatos információkról, és ellátlak nyelvi gyakorló feladatokkal is. Nincs szükséged másra, csak egy kis szabad időre. Vágj bele! Érdemes!

Hozzászólások: "Csupa újdonság a házunk tája!" (1)

  1. Oldalunkon technikai probléma miatt nem kaptuk meg az elmúlt napokban a jelentkezéseket.
    A hibát elhárítottuk, leteszteltük, működik…

    Kérlek, ha te is azok között vagy, akik szívesen jelentkeztek volna óráinkra, jelentkezést töltöttél ki a http://www.voigtkata.hu oldalon és nem kaptál választ, ismételd meg még egyszer a jelentkezésed vagy vedd fel velem Skype-n a kapcsolatot: Skype elérhetőségem: voigtkata.

    Köszönjük és még egyszer elnézést kérünk azoktól, akik visszajelzést vártak, de nem reagáltunk!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt szereti: